TOKO NEBA ....... VOOR U VOOR EEN ANDER
0
Winkelwagen
€ 0,00
Bewust

Bewust voor het goede doel
Bedankt voor je deelname!

Op zondag 29 augustus 2021 werd het Yogafestival "Bewust voor het Goede Doel" gehouden in de tuinen bij Toko Neba. Ondanks de regen was het een fantastische dag met heel veel enthousiaste deelnemers en een hele mooie opbrengst voor de kinderprojecten van stichting Child Support Indonesia. Dank jullie wel en tot volgend jaar! 


Bewust voor het goede doel is een yogafestival ten bate van Child Support Indonesia. Deze stichting ondersteunt kansarme kinderen in Indonesië door hen naar school te laten gaan.
 
Het festival is puur genieten van verschillende yogavormen, tai chi, een gongbad, mantra zingen, een klankreis, massages, etc. Geniet van een vegetarische Indonesische lunch en heerlijk relaxen in de tuin. Je waant je op Bali!
 
We kijken nu al uit naar volgend jaar. Hou de updates in de gaten op de facebook van Toko neba en op de site van Buro Bewust.

 Laatst bekeken producten

Over ons

Toko Neba is een stichting en wordt gerund door vrijwilligers. De opbrengst van alle verkopen gaat naar de kinderprojecten van stichting Child Support Indonesia.

Onze winkel is in Ede:
Toko Neba
Stationsweg 56
6711PT Ede

Openingstijden:
Donderdag tot/met zaterdag
11.00 - 16.00 uur

Kinderprojecten

Met de opbrengsten van de verkopen worden al vele jaren kinderprojecten in Indonesie ondersteund. Voor informatie over de projecten kunt u terecht op de site van stichting Child Support Indonesia. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop webwinkel