TOKO NEBA ....... VOOR U VOOR EEN ANDER
0
Winkelwagen
€ 0,00
Zeep, Wierook & Kaarsen /

Warmte Olie/Pleisters

Warmte pleisters en Warmte Olie en Balsem

Een populair artikel uit ons assortiment is Salonpas. Salonpas is een warmtepleister die verlichting geeft bij spier- en gewrichtspijnen, maar ook bij andere klachten als hoofd- of buikpijn.

Inmiddels zeer bekend is de minyak kayu putih (eucalyptus olie) van de eilanden Buru en uit de dusun (tuinen) van het dorp Piru in West-Ceram. De minyak kayu putih word toegepast als massage olie en voor het insmeren van stijve spieren en gewrichten en overbelaste schouders en rug, na het insmeren voelt u een gloeiende warmte die de spieren en gewrichten doet ontspannen. 
Bezig met laden...
Minyak Kayu Putih
Minyak kayu putih. Warmte olie. Werkt verlichtend bij spier- en gewrichtspijnen. Ook uitermate geschikt als massage olie.
7,50
Salonpas warmtepleisters
Salonpas warmtepleisters geven verlichting bij spier- en gewrichtspijn.
1,95
Tjing Tjau balsem
Tjing Tjau warmtebalsem (tijgerbalsem). Geeft verlichting bij spier- en gewrichtspijn. Ook uitermate geschikt als massage-balsem.
5,00

Over ons

Toko Neba is een stichting. Toko Neba wordt volledig gerund door vrijwilligers. De volledige winst van alle verkopen gaat naar de kinderprojecten van stichting Child Support Indonesia.

Kinderprojecten

Met de opbrengsten van de verkopen worden al vele jaren kinderprojecten in Indonesie ondersteund. Voor informatie over de projecten kunt u terecht op de site van stichting Child Support Indonesia. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop webwinkel