Toko Neba is gesloten van 21 oktober tot en met 29 oktober
Bestellingen gedaan vanaf vrijdag 19 oktober worden verpakt en verzonden op maandag 29 oktober

TOKO NEBA ....... VOOR U VOOR EEN ANDER
0
Winkelwagen
€ 0,00

Met elke aankoop in de winkel van Toko Neba helpt u een kind in Indonesie. Wilt u nog directere hulp geven, dan zijn daar verschillende mogelijkheden voor.

Natuurlijk zou u een donatie kunnen doen (hiervoor verwijzen wij u naar de site van de stichting Child Support Indonesia op http://www.childsupportindonesia.nl). Ook zou u sponsor-ouder kunnen worden van een kind in Indonesie. Voor 10 euro per maand is dan de schoolopleiding van een kind verzekerd. Maar, u zou bijvoorbeeld ook kunnen kiezen voor heel specifieke hulp door ''aanschaf'' van een van de producten uit onze actie:

Toekomst Kado

Hierbij koopt u een heel specifiek item wat rechtstreeks positief effect heeft voor de kinderen in Indonesie. U kiest dus zelf waar uw geld naar toe gaat. Een heel bijzonder kado!
Over ons

Toko Neba is een stichting. Toko Neba wordt volledig gerund door vrijwilligers. De volledige winst van alle verkopen gaat naar de kinderprojecten van stichting Child Support Indonesia.

Kinderprojecten

Met de opbrengsten van de verkopen worden al vele jaren kinderprojecten in Indonesie ondersteund. Voor informatie over de projecten kunt u terecht op de site van stichting Child Support Indonesia. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop webwinkel

Sorry.... We zijn er even een paar dagen tussenuit

In verband met een korte vakantie zijn wij gesloten vanaf zondag 21 oktober tot en met maandag 29 oktober. Bestellingen gedaan vanaf vrijdag 19 oktober worden verpakt en verzonden op maandag 29 oktober.