TOKO NEBA ....... VOOR U VOOR EEN ANDER
0
Winkelwagen
€ 0,00

Met elke aankoop in de winkel van Toko Neba helpt u een kind in Indonesie. Wilt u nog directere hulp geven, dan zijn daar verschillende mogelijkheden voor.

Natuurlijk zou u een donatie kunnen doen (hiervoor verwijzen wij u naar de site van de stichting Child Support Indonesia op http://www.childsupportindonesia.nl). Ook zou u sponsor-ouder kunnen worden van een kind in Indonesie. Voor 10 euro per maand is dan de schoolopleiding van een kind verzekerd. Maar, u zou bijvoorbeeld ook kunnen kiezen voor heel specifieke hulp door ''aanschaf'' van een van de producten uit onze actie:

Toekomst Kado

Hierbij koopt u een heel specifiek item wat rechtstreeks positief effect heeft voor de kinderen in Indonesie. U kiest dus zelf waar uw geld naar toe gaat. Een heel bijzonder kado! 

Laatst bekeken producten

Over ons

Toko Neba is een stichting en wordt gerund door vrijwilligers. De opbrengst van alle verkopen gaat naar de kinderprojecten van stichting Child Support Indonesia.

Onze winkel is in Ede:
Toko Neba
Stationsweg 56
6711PT Ede

Openingstijden:
LET OP: t/m 10 juli is de winkel tijdelijk alleen op afspraak geopend ivm vakanties. 
Reguliere openingstijden (muv feestdagen)
Donderdag tot/met zaterdag
11.00 - 16.00 uur
 

Kinderprojecten

Met de opbrengsten van de verkopen worden al vele jaren kinderprojecten in Indonesie ondersteund. Voor informatie over de projecten kunt u terecht op de site van stichting Child Support Indonesia. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop webwinkel