TOKO NEBA ....... VOOR U VOOR EEN ANDER
0
Winkelwagen
€ 0,00
Boeddha /

Orang Malu - Yogiman

Orang-Malu-Yogiman

Orang Malu ~ De verlegen/bescheiden man

De Orang Malu (of Yogiman) vindt zijn oorsprong in Indonesië en stelt een in zichzelf gekeerde, mediterende man voor.  Yogiman wordt ook wel de “Weeping Buddha” genoemd, Boeddha die huilt om het leed van de wereld. Maar Yogiman is in zijn hart gelukkig, hij heeft vrede met zichzelf gevonden.

Als u het hoofd van Yogiman naar u toekeert en hem beter aankijkt, dan ontdekt u zijn lachende gezicht: de handen zijn tanden, het hoofd is zijn neus en de oren zijn de ogen. Aan de achterkant van Yogiman ontdekt u de vorm van een hart, dit staat voor leven en kracht. Aan de zijkant van Yogiman (de armen) ziet u de vorm van een foetus, dit staat voor reinheid en een nieuw begin.

De Yogiman is tevens een symbool dat het leven in een cirkel verloopt. Geen begin en geen einde. Van Yogiman wordt gezegd dat hij al het kwade buiten de deur houdt wanneer hij met zijn rug naar de deur (hoofdingang) toe wordt geplaatst. Door dagelijks over de rug van Yogiman te aaien en door Yogiman goed te behandelen worden volgens de legenden uw zorgen weggenomen en groeit het zelfvertrouwen.

In onze winkel vindt u vele soorten en maten Orang Malu beeldjes. Zowel van steen als van hout. 


Bezig met laden...
Orang Malu 8cm hoog
Orang Malu 8cm hoog
12,50 incl. btw
Orang Malu 7cm hoog
Orang Malu 7cm hoog
11,00 incl. btw
Orang Malu staand (10cm hoog)
Orang Malu staand (10cm hoog)
6,50 incl. btw
Orang Malu, steen
Orang malu beeldje van steen
11,00 incl. btw

Laatst bekeken producten

Over ons

Toko Neba is een stichting en wordt gerund door vrijwilligers. De opbrengst van alle verkopen gaat naar de kinderprojecten van stichting Child Support Indonesia.

Onze winkel is in Ede:
Toko Neba
Stationsweg 56
6711PT Ede

Openingstijden:
LET OP: t/m 10 juli is de winkel tijdelijk alleen op afspraak geopend ivm vakanties. 
Reguliere openingstijden (muv feestdagen)
Donderdag tot/met zaterdag
11.00 - 16.00 uur
 

Kinderprojecten

Met de opbrengsten van de verkopen worden al vele jaren kinderprojecten in Indonesie ondersteund. Voor informatie over de projecten kunt u terecht op de site van stichting Child Support Indonesia. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop webwinkel