TOKO NEBA ....... VOOR U VOOR EEN ANDER
0
Winkelwagen
€ 0,00
Welkom

Welkom in de digitale winkel van Toko Neba. Toko is het indonesische woord voor winkel en in deze 'toko' bieden wij u een groot assortiment indonesisch handwerk aan.

Boedha-beelden, schilderijen, houtsnijwerk, stenen en bronzen beelden maken deel uit van onze collectie. Maar ook kleine snuisterijen zoals aardewerk, kandelaars, traditioneel speelgoed en muziekinstrumenten zijn in vele varianten aanwezig in onze winkel. Daarnaast bieden wij een uitgebreide collectie zilveren sieraden en een wisselend assortiment handgemaakt meubilair.

Jaarlijks wordt er ingekocht op Java en op  Bali. Hierbij wordt natuurlijk veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de producten, maar ook dat de makers en kleine handelaren een goede prijs voor hun producten krijgen. Alle producten zijn dus Fairtrade.

Daarnaast gaat de hele opbrengst van de verkoop van de producten naar projecten voor kansarme kinderen in Indonesie.

Toko Neba is een stichting en wordt volledig gerund door team van enthousiaste vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor het goede doel. Toko neba heeft nauwelijks onkosten aangezien er geen huur betaald hoeft te worden voor de winkellocaties. 
 
De hele opbrengst van de verkoop
gaat naar projecten in Indonesie.


Voor contactinformatie en informatie over de openingstijden kunt u terecht op de contactpagina.

Over ons

Toko Neba is een stichting en wordt gerund door vrijwilligers. De opbrengst van alle verkopen gaat naar de kinderprojecten van stichting Child Support Indonesia.

Onze winkel is in Ede:
Toko Neba
Stationsweg 56
6711PT Ede

Openingstijden:
LET OP: t/m 10 juli is de winkel tijdelijk alleen op afspraak geopend ivm vakanties. 
Reguliere openingstijden (muv feestdagen)
Donderdag tot/met zaterdag
11.00 - 16.00 uur
 

Kinderprojecten

Met de opbrengsten van de verkopen worden al vele jaren kinderprojecten in Indonesie ondersteund. Voor informatie over de projecten kunt u terecht op de site van stichting Child Support Indonesia. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop webwinkel