TOKO NEBA ....... VOOR U VOOR EEN ANDER
0
Winkelwagen
€ 0,00
Dank voor uw bestelling. Wist U dat de opbrengst van uw bestelling ten goede komt aan kinder-projecten in Indonesie? Voor meer informatie hierover kunt u terecht op www.childsupportindonesia.nl

Retourneren kan binnen 7 dagen na ontvangst. Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben omtrent uw bestelling dan kunt u ons bereiken via: toko@anak-asuh.nl of telefonisch op 0318-610368 (maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur)

Graag wijzen wij u erop dat wij geen garantie geven op houten beelden en/of producten vervaardigd van hout. Hout is een natuurlijk product dat kan gaan 'werken' als gevolg van wisselende luchtvochtigheid. Wij kunnen dus niet garant staan wanneer uw beeld barsten of scheurtjes gaat vertonen of van kleur veranderd.


Neem ook eens een kijkje in onze winkel. Hier vindt u een nog grotere, altijd wisselende collectie aan van indonesisch handwerk. 

Toko Neba, Stationsweg 56, 6711 PT, Ede (geopend van dinsdag t/m zaterdag, 10.00 - 17.00 uur)

Over ons

Toko Neba is een stichting en wordt gerund door vrijwilligers. De opbrengst van alle verkopen gaat naar de kinderprojecten van stichting Child Support Indonesia.

Onze winkel is in Ede:
Toko Neba
Stationsweg 56
6711PT Ede

Openingstijden:
LET OP: t/m 10 juli is de winkel tijdelijk alleen op afspraak geopend ivm vakanties. 
Reguliere openingstijden (muv feestdagen)
Donderdag tot/met zaterdag
11.00 - 16.00 uur
 

Kinderprojecten

Met de opbrengsten van de verkopen worden al vele jaren kinderprojecten in Indonesie ondersteund. Voor informatie over de projecten kunt u terecht op de site van stichting Child Support Indonesia. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop webwinkel