TOKO NEBA ....... VOOR U VOOR EEN ANDER
0
Winkelwagen
€ 0,00
Indo-ME


Onder de naam Indo-ME brengt Toko Neba speciaal voor u een lijn kleding, kinderkleding en verschillende gebruiksvoorwerpen en decoratieartikelen speciaal ontwikkeld voor de Indo en/of mensen van Indonesische afkomst in Nederland. 

In de komende tijd zal deze lijn snel worden uitgebreid met nieuwe artikelen, dus houd de site en facebook in de gaten! Een aantal artikelen zijn uit voorraad leverbaar en worden binnen twee werkdagen geleverd. Andere artikelen worden speciaal voor u gemaakt wanneer u ze bestelt. De levertijd bedraagt dan 2-5 werkdagen. Wanneer de levertijd langer is dan 3 werkdagen krijgt u altijd bericht.Laatst bekeken producten

Over ons

Toko Neba is een stichting en wordt gerund door vrijwilligers. De opbrengst van alle verkopen gaat naar de kinderprojecten van stichting Child Support Indonesia.

Onze winkel is in Ede:
Toko Neba
Stationsweg 56
6711PT Ede

Openingstijden:
LET OP: t/m 10 juli is de winkel tijdelijk alleen op afspraak geopend ivm vakanties. 
Reguliere openingstijden (muv feestdagen)
Donderdag tot/met zaterdag
11.00 - 16.00 uur
 

Kinderprojecten

Met de opbrengsten van de verkopen worden al vele jaren kinderprojecten in Indonesie ondersteund. Voor informatie over de projecten kunt u terecht op de site van stichting Child Support Indonesia. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop webwinkel