TOKO NEBA ....... VOOR U VOOR EEN ANDER
0
Winkelwagen
€ 0,00
Zeep, Wierook & Kaarsen /

Warmte Olie/Pleisters

Warmte-Olie-Pleisters
Warmte pleisters en Warmte Olie en Balsem

Een populair artikel uit ons assortiment is Salonpas. Salonpas is een warmtepleister die verlichting geeft bij spier- en gewrichtspijnen, maar ook bij andere klachten als hoofd- of buikpijn.

Inmiddels zeer bekend is de minyak kayu putih (eucalyptus olie) van de eilanden Buru en uit de dusun (tuinen) van het dorp Piru in West-Ceram. De minyak kayu putih word toegepast als massage olie en voor het insmeren van stijve spieren en gewrichten en overbelaste schouders en rug, na het insmeren voelt u een gloeiende warmte die de spieren en gewrichten doet ontspannen. 


 


Bezig met laden...
Massage Lieveheersbeestje
Massage Lieveheersbeestje
4,95 incl. btw
Minyak Kayu Putih 120ml
Minyak kayu putih. Warmte olie. Werkt verlichtend bij spier- en gewrichtspijnen. Ook uitermate geschikt als massage olie.
7,50 incl. btw
Minyak Kayu Putih 60ml
Minyak kayu putih. Warmte olie. Werkt verlichtend bij spier- en gewrichtspijnen. Ook uitermate geschikt als massage olie.
5,95 incl. btw
Salonpas warmtepleisters
Salonpas warmtepleisters geven verlichting bij spier- en gewrichtspijn.
1,95 incl. btw
Tjing Tjau balsem
Tjing Tjau warmtebalsem (tijgerbalsem). Geeft verlichting bij spier- en gewrichtspijn. Ook uitermate geschikt als massage-balsem.
5,00 incl. btw

Laatst bekeken producten

Over ons

Toko Neba is een stichting en wordt gerund door vrijwilligers. De opbrengst van alle verkopen gaat naar de kinderprojecten van stichting Child Support Indonesia.

Onze winkel is in Ede:
Toko Neba
Stationsweg 56
6711PT Ede

Openingstijden:

De winkel is geopend op zaterdag van
11.00 - 16.00 uur
 

Kinderprojecten

Met de opbrengsten van de verkopen worden al vele jaren kinderprojecten in Indonesie ondersteund. Voor informatie over de projecten kunt u terecht op de site van stichting Child Support Indonesia. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop webwinkel