TOKO NEBA ....... VOOR U VOOR EEN ANDER
0
Winkelwagen
€ 0,00

Bedankt voor meer dan 25 jaar Pasar Toko Neba!

 

Lieve bezoekers,

We hopen dat het jullie goed gaat in deze uitzonderlijke tijden.

Ruim 25 jaar lang hebben we, elk jaar weer een fantastisch evenement neer kunnen zetten. Een unieke Pasar die jaarlijks weer duizenden bezoekers trok. Een evenement waar elk jaar ruim honderd vrijwilligers zich met hart en ziel voor in hebben gezet om kansarme kinderen in Indonesië een betere toekomst te geven. Een evenement waar we trots op zijn en waar wij jullie zo verschrikkelijk dankbaar voor zijn.

Zoals we allemaal weten kon de Pasar afgelopen jaar helaas niet doorgaan vanwege de Corona maatregelen. Ook 2021 lijkt eenzelfde lot beschoren; grootschalige evenementen zitten er nu niet in. Hierdoor hebben wij het afgelopen jaar noodgedwongen een aantal alternatieven mogen organiseren; kookworkshops, yoga, thuisbezorgmaaltijden en, i.s.m. Hogeschool Saxion, een aantal online evenementen. Ondanks dat we de Pasar enorm gemist hebben, hebben deze alternatieven ook nieuwe inzichten, resultaten en energie opgeleverd.

Na lang wikken en wegen hebben wij, met pijn in ons hart, besloten om niet meer verder te gaan met het organiseren van de jaarlijkse Pasar zoals jullie van ons gewend zijn. Wij kiezen voor de weg van verandering en vernieuwing en willen daarmee flexibel en toekomstbestendig zijn. Andere tijden vragen immers om een andere aanpak. Dat betekent niet jaarlijks één groot evenement, maar meerdere kleinschalige evenementen om de sponsorinkomsten te waarborgen en daarmee de projecten in Indonesië te kunnen blijven financieren.

Nogmaals veel dank voor jullie steun, saamhorigheid en gezelligheid. En namens de vele duizenden kinderen die we konden helpen in Indonesië:

 
 
Terima kasih banyak!
 


Hartelijke groet,

Namens ons allen bij Toko Neba en Child Support Indonesia
 

 

Over ons

Toko Neba is een stichting en wordt gerund door vrijwilligers. De opbrengst van alle verkopen gaat naar de kinderprojecten van stichting Child Support Indonesia.

Onze winkel is in Ede:
Toko Neba
Stationsweg 56
6711PT Ede

Openingstijden:
LET OP: t/m 10 juli is de winkel tijdelijk alleen op afspraak geopend ivm vakanties. 
Reguliere openingstijden (muv feestdagen)
Donderdag tot/met zaterdag
11.00 - 16.00 uur
 

Kinderprojecten

Met de opbrengsten van de verkopen worden al vele jaren kinderprojecten in Indonesie ondersteund. Voor informatie over de projecten kunt u terecht op de site van stichting Child Support Indonesia. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop webwinkel