TOKO NEBA ....... VOOR U VOOR EEN ANDER
0
Winkelwagen
€ 0,00
Pasar-Alternatieven

Al meer dan 25 jaar organiseren we jaarlijks in augustus de Pasar Toko Neba. 


Wat begon als een kleine bijeenkomst voor vaste klanten van Toko Neba is inmiddels uitgegroeid tot een grote, maar toch intieme pasar in een unieke setting. 

Dit jaar kan de Pasar helaas niet doorgaan. Maar we denken graag in mogelijkheden. Dus zijn er de afgelopen tijd een aantal alternatieven georganiseerd. Zo waren er vijf kookworkshops en vijf Yoga en meditatie avonden. Beiden waren een groot succes en zeker voor herhaling vatbaar.

Pasar Toko Neba is van cruciaal belang voor de kinderprojecten van stichting Child Support Indonesia. Met de opbrengst van de Pasar steunen we jaarijks honderden kansarme kinderen. Door deze alternatieven aan te bieden kunnen we jullie toch wat van de Indonesische sfeer laten proeven EN hebben we toch inkomsten om de projecten door te kunnen laten gaan. 

Op zaterdag 22 augustus is er een kinderfoto-shoot in Indonesische klederdracht. Ook konden jullie maaltijden bestellen en afhalen op 22 augustus. En wat is er massaal gehoor gegeven! DANK JULLIE WEL / TERIMA KASIH!

Bestellen kan inmiddels niet meer. Voor iedereen die heeft besteld; dank! Je kan de bestelling in het door jou gekozen tijdvak komen ophalen. Let daarbij op de corona-maatregelen!


 
Laatst bekeken producten

Over ons

Toko Neba is een stichting. Toko Neba wordt volledig gerund door vrijwilligers. De volledige winst van alle verkopen gaat naar de kinderprojecten van stichting Child Support Indonesia.

Kinderprojecten

Met de opbrengsten van de verkopen worden al vele jaren kinderprojecten in Indonesie ondersteund. Voor informatie over de projecten kunt u terecht op de site van stichting Child Support Indonesia. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop webwinkel